Криминалист спаси 15-годишен от удавяне в Бургас

16:44, 24 юли 15 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
15-годишен младеж от град Раднево, област Стара Загора, е спасен от удавяне на северния плаж в Бургас, съобщиха от пресцентъра на полицията. Инцидентът станал около 14:00 часа днес в неохраняемата зона на северния плаж. Младежът е бил с още двама негови приятели от същия град.

Трите момчета на възраст между 15 и 17 години влезли да се къпят в забранената зона, без да спазят забранителната сигнализация, обозначена с червен картон.

Мъртвото вълнение обаче повлякло единия от младежите – 15-годишния Николай М. Момчето успяло да извика за помощ. Притекъл му се спасителят от пост № 17 – Живко Димитров (пенсионирал се наскоро като началник на „Криминална полиция” към Четвърто Районно управление – Бургас), който заедно с колегите си спасители извадили момчето невредимо от водата.

На 15-годишния младеж е оказана спешна медицинска помощ и е откаран с линейка в „Шокова зала” на МБАЛ - Бургас, където е констатирано, че е развил скоротечна пневмония. Оставен е за лечение в болницата. Опасност за живота му няма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама