Продължават да се борят за живота на намушканата бургазлийка

11:08, 05 юли 15 25 243 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лекарите от бургаската болница продължават да се борят за живота на намушканата от бившия си съпруг Галина Г. От лечебното заведение съобщиха за Topnovini.bg, че пострадалата е в по-добро състояние от вчера. Тя вече диша самостоятелно. Все още обаче има опасност за живота й. Остава под постоянно наблюдение в отделението по реанимация, където продължават кръвопреливанията.

Кървавата драма се разигра вчера сутринта около бл. 60 в бургаския комплекс „Славейков”. Галина се опитала да избяга от 33-годишния Ивелин Ц., който й е бивш съпруг и скоро излязъл от затвора. Той обаче успял да я настигне и й нанесъл множество удари с нож по цялото тяло. Тя беше приета в бургаската болница в много тежко състояние.  

27-годишната бургазлийка е оперирана от комбиниран екип от съдови и коремни хирурзи и ортопеди. Интервенцията е продължила близо 6 часа. Съдовите хирурзи са възстановили важна артерия, която е била прекъсната от пробождане. Коремните хирурзи са оперирали травми на черния дроб, панкреаса и слезката. Ортопедите са се погрижили за рани в подбедриците.

Въпреки животоспасяващата операция състоянието на Галина остава тежко.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама