Микробус и кола се обърнаха в блатото край местността Пода след удар (снимки)

18:39, 04 юли 15 25 398 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Микробус и лека кола потънаха в блатото до местността Пода край Бургас след сблъсък, предаде репортер на Topnovini.bg, който е на мястото на произшествието. Пътният инцидент е станал около 16 часа, като няма тежко пострадали.

В леката кола е пътувало тричленно семейство. Майка на 42 години, баща на 43 г. и дъщеря им на 21 години. С тях е бил и приятелят на момичето, младеж на 28-годишна възраст. От МБАЛ-Бургас казаха за Topnovini.bg, че четиримата са приети в Спешното отделение на лечебното заведение без опасност за живота. С леки травми по главата е само девойката, пътувала в колата, бащата е в шок от случилото се. Момчето и жената се чувстват добре.

В микробуса се е движил само водачът. По думите на шофьора на товарния автомобил инцидентът се е случил по вина на леката кола „Флоксваген Голф“. Бусът се движил отпред, когато автомобилът го блъска отзад, така се завъртели и паднали в блатото.

На мястото на инцидента има полицейски служители, които тепърва ще изясняват причините за тежката катастрофа. И двата автомобила все още не са извадени от водата.

Движението в участъка не е затруднено.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама