Бивш затворник наръгал 27-годишната жена, арестуваха го

12:18, 04 юли 15 25 259 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бивш затворник наръгал младата жена тази сутрин в Бургас. Това разказаха съседи, които са станали свидетели на кървавата драма. Престъпникът е задържан, съобщиха от полицията. Арестуваният е 33-годишният Ивелин Ц. - бивш съпруг на жената. От Областната дирекция на МВР потвърдиха информацията, че той скоро е излязъл от затвора.

Пострадалата е в много тежко състояние. Лекари се борят за живота й.

Пред Topnovini.bg съседите разказаха, че 27-годишната жена живее в бл. 61 в к-с „Славейков”. Има дете, което е на около 3-4 години. По информация на запознати баща на малчугана е престъпникът.

Скандалът между двамата започнал тази сутрин малко след 08,00 часа в червена кола, най-вероятно собственост на пострадалата, паркирана пред блока й. Тя слязла от нея и тръгнала да бяга в посока бл. 60, викайки за помощ. Мъжът обаче успял да я настигне. Хванал я на тротоара до павилиончетата срещу блок 60 и й нанесъл множество удари с нож, след което избягал.

Жената е открита от случаен гражданин, който своевременно алармирал полицейските служители. На място веднага е пристигнал и екип на Бърза помощ, който откарал ранената жена в бургаската болница. От лечебното заведение съобщиха за Topnovini.bg, че състоянието на пострадалата е тежко. Тя е с множество прободни рани в областта на корема, гърба, гърдите и ръцете. Загубила е много кръв. Настанена е в отделението по реанимация, където лекарите се борят да я спасят.

Повече от два часа полицаи и следователи бяха на мястото на инцидента за събиране на доказателства. Към момента И. Ц. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама