„Много шум за нищо” гостува в Стария Несебър

17:00, 03 юли 15 / Култура 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гениалният Шекспир и плеяда от знакови актьори ще гостуват в Стария Несебър с любимата на поколения европейци комедия „Много шум за нищо“, съобщиха от местната Община. Вече 400 години сценичното произведение покорява и заразява с дръзкото младежко привличане, с любовно опиянение, без да спестява болката и слисването, когато това опиянение свали лъжливата си лекомислена маска. Комедията се издига до философското познание за човешката природа и за любовта и не престава да вълнува зрителите.

Актьорите, които вече 18 години вдигат публиката на крака с „Много шум за нищо“, са Иван Радоев, Гергана Данданова, Милен Миланов, Георги Къркеланов, Йоана Буковска, Мирослав Косев, Веселин Ранков, Стефания Колева, Мимоза Базова,Вълчо Камарашев, Ненчо Илчев, Александър Дойнов,Георги Новаков, Мирослав Пашов, Стойко Пеев, Йордан Ръсин, Деян Георгиев.

Гостуващата в града на ЮНЕСКО постановка е дело на Красимир Спасов, а музиката - на Стефан Вълдобрев.

„Много шум за нищо“ ще може да се гледа на 4 юли от 21 часа на амфитеатъра. Само ако вали, постановката ще се играе в салона на читалище "Яна Лъскова" в Стария Несебър в обявените по-горе дата и час.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама