Репортерка на Topnovini.bg залови крадец в Бургас

10:02, 26 юни 15 25 661 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Репортерката на Topnovini.bg Емел Махмуд залови крадец в Бургас. Случката се разиграла снощи около 19,00 часа на ул. „Дебелт”. Журналистката разговаряла със своя приятелка, когато наблизо се разнесли викове „Остави ми чантата, остави ми чантата”. Тя се отправила в посока на воплите и видяла как млад мъж дърпа дамската чантичка от ръцете на жена на средна възраст. Мъжката сила надделяла, злосторникът отскубнал чантата и хукнал да бяга.

Без да се замисля и за секунда, Емел, която е тренирала лека атлетика, се втурнала след крадеца. Гонила го две пресечки и успяла да го стигне на ъгъла на улиците „Цар Калоян” и „Христо Фотев”. Притиснала го с помощта на още една жена и отскубнала откраднатата чанта от ръцете му. В това време на помощ се отзовали и няколко мъже, единият от които се оказал служител на Областната дирекция на МВР. Те повалили престъпника на земята и го задържали до пристигането на полицията.

Емел Махмуд върнала чантичката на жената, която била силно стресирана от случилото се. Оказало се, че тя е неврохирург в МБАЛ-Бургас и отивала на нощна смяна в болницата.

Участниците в инцидента са откарани на разпит в бургаското Първо районно управление на полицията. Както нападнатата жена, така и служителите на МВР са благодарили за постъпката на храбрата репортерка.

Извършителят на грабежа - 26-годишният Димитър Маргаритов от Созопол, е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама