Руснак е заловен да снима голи деца на плажа в Бургас

16:06, 25 юни 15 25 613 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съмнителен мъж снима голи деца на северния плаж в Бургас. За това алармира майката Теди Буланова, която е станала свидетел на педофилското деяние.

Случката се разиграла днес преди обед на северния плаж в Бургас близо до бункера. Мъж на видима възраст между 25-30 години, висок около 185 см, с отпуснато телосложение, снимал с телефона си голи деца по плажната ивица. Това разказа пред репортер на Topnovini.bg самата Буланова. Ужасената от видяното жена веднага подала сигнал към охранителите в плажната зона. Те успели да го заловят и да му вземат телефона, който бил пълен със снимки на разсъблечени деца. По информация на майката мъжът успял да избяга.

По описание на Теди мъжът е бил с диоптрични очила, бяла шапка идиотка и червена раница.

Друга бургазлийка в социалната мрежа фейсбук пък твърди, че видяла, когато охранителите са хванали фотографа. По нейни думи мъжът най-вероятно е руснак, което беше потвърдено и от охранителната фирма. Жената допълва, че бодигардовете са успели да му отнемат чантата. Малко след това, когато се прибирала с децата си видяла, че човекът пресичал пешеходната пътека на „Шел”, която се намира на бул. „Димитър Димов” в града.

Северният плаж в Бургас се пази за първи път от охранителна фирма „Джи Ен Секюрити 2010”.  Проверка на Topnovini.bg показа, че собственик и управител на дружеството е Николай Иванов Димов. Фирмата охранява и МБАЛ-Бургас.

Пред Topnovini.bg Димов обясни, че знае за случая. Руснакът бил забелязан от неговите служители да снима морето, след което насочил телефона си към плажуващите деца. Четиримата охранители, които били на смяна, веднага му взели телефона и са изтрили всички снимки, а после го пуснали. Николай Димов сподели обаче, че не е сигурен дали служителите му са подали сигнал в полицията, но по принцип работели съвместно с Пето РУП-Бургас.

От полицията категорично заявиха пред Topnovini.bg, че при тях няма подаден сигнал.

Това е първият подобен случай за това лято, откакто фирмата охранява плажната ивица, каза още Николай Димов.

Екипът ни не успя да се свърже с концесионера на плаж север Атанас Атанасов, за да коментира въпросния инцидент. Телефонът на Атанасов бе изключен през целия ден.

„Пазете си децата и се оглеждайте, че да не лъснат в педофилски сайт. Бясна съм. Искаше ми се да го удавя на място, но прецених, че е по-добре това да направят компетентните органи. Уви, не се получи”, допълни още ядосаната майка Буланова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама